Menu Sluiten

Voor elke mobiliteitsbehoefte huurt u bij Vemo Rent een geschikte auto. Voor een dag, een maand of nog langer een tijdelijke auto nodig?
U bent bij Vemo Rent in goede handen. Vemo Rent heeft keuze uit een grote diversiteit aan auto’s. Van Kia Picanto tot een Opel Movano L2H2.
Perfect onderhouden en 100% schoon. En indien gewenst leveren wij uw huurauto ook gratis ter plekke bij uw bedrijf af (bij huur langer dan 6 dagen).
Heeft u voor langere tijd een auto nodig voor een project, een tijdelijke medewerker of een nieuwe medewerker in proeftijd? Overweeg dan eens de mogelijkheid van shortlease. Shortlease is voordeliger dan huren en flexibeler dan leasen.

We gaan altijd uit van een open huurcontract waarbij u niet gebonden bent aan een bepaalde periode. Dit is één van de grote voordelen van zakelijk huren bij Vemo Rent. U bepaalt zelf de looptijd van het huurcontract, u bent daardoor flexibeler dan met een leasecontract met een vast contract. Vanzelfsprekend bent u bij ons verzekerd van een compleet servicepakket.

>> Bezoek website Vemo Rent