Menu Sluiten

Orange Schade kiest voor R-M Paint van BASF als verfleverancier

Op 22 januari j.l. heeft Orange Schade op het hoofdkantoor van R-M in Maarssen de handtekening gezet onder de samenwerking met R-M Paint, het premium autolak merk van BASF. R-M is een premium merk waarmee Orange Schade de hoogste kwaliteit kan leveren bij het herstel van lakschade. Ook de samenwerking van de moederorganisatie BASF met toonaangevende voertuigfabrikanten zorgt ervoor dat R-M voor schadeherstel altijd snel de juiste oplossing kan bieden aan zijn afnemers, waar Orange Schade vanaf 1 februari ook onderdeel van is.

R-M Autolakken, een merk van BASF, is de voorkeurspartner van toonaangevende autofabrikanten wereldwijd. BASF zet de filosofie van R-M kracht bij door nauw samen te werken met toonaangevende autofabrikanten wereldwijd: de sleutel tot het succes ligt in de nauwe banden met de autoindustrie en de focus op sterke relaties. Dit stelt BASF in staat om tot innovatieve oplossingen te komen voor de OEM-industrie, en – met R-M – uitstekende autoreparatielaksystemen aan te bieden, gebaseerd op efficiënte, state of the art en milieuvriendelijke technologie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *