Menu Sluiten

Nieuw vrouwelijk verkooptalent Opel studeert af

Afgelopen week is het ‘JADE’ project van Opel afgerond en hebben 10 enthousiaste vrouwelijke verkooptalenten, na een traject van 12 maanden, aan familie en Opel collega’s hun kijk op het vak gepresenteerd. Onze collega Mandy Brand van Orange Motors Capelle a/d IJssel was één van de 10 talenten die deelnam aan de training.

Naar aanleiding van de ‘JADE’ wervingscampagne van Opel zijn de vrouwelijke verkooptalenten gestart als fulltime Opel verkoopadviseurs. Zij hebben deelgenomen aan het trainingsprogramma van de Opel Talent Academy. Door middel van coaching on the job, gezamenlijke terugkomdagen en loopbaanbegeleiding werden zij ondersteund voor een gedegen basis en carrièreperspectief in de autobranche.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *