Menu Sluiten

Cees den Ouden van Orange Motors gaat na 48 jaar Opel van zijn pensioen genieten

Cees startte zijn loopbaan in 1971 bij Opel dealer Spoormaker aan de Coolhaven in Rotterdam als monteur. “Ik ben vanaf school direct begonnen bij Spoormaker. Ik liep binnen en ik vroeg of er werk voor mij was en ik was aangenomen!” vertelt Cees.

In 1980 werd hij aangenomen als monteur bij Opel Den Hartog in Hoogvliet dat later opging in Roveco. Daar ontstond ook zijn interesse voor het verkopen van auto´s en na een tijdje meelopen en het volgen van een verkoopcursus van 2 weken begon Cees in 1984 als verkoopadviseur en verkocht als eerste een Opel Corsa die toen op de markt verscheen. “Ik heb alle modellen van de Opel Corsa verkocht¨ zegt Cees. Andere legendarische modellen in deze periode waren de Opel Senator, Manta, Ascona, Rekord en natuurlijk de Opel Kadett en zijn latere opvolger de Opel Astra. “Wat wij nu zien als standaard, moest er toen bijgekocht worden, zoals de autoradio, speaker, antenne en moest achteraf gemonteerd worden tot aan de rechterbuitenspiegel aan toe.”

In 2009 stopte Roveco en kwam Cees bij Eef en Huub in dienst aan de Aristotelesstraat. “Ik liep binnen en ik zag Jacques praten (Jacques van Gorp red.) in de showroom. Ik heb met hem een praatje gemaakt, mijn nummer achtergelaten en na een paar dagen kreeg ik een belletje of ik kon komen. En … aangenomen!” “Ik heb toen in de krant een advertentie geplaatst dat mijn vaste klanten mij voortaan konden vinden bij Eef en Huub.” Eef en Huub fuseerde in 2014 met P.A. van der Kooij en ging verder onder de naam Orange Motors. “De Aristotelesstraat en het bekende pand aan de Ceintuurbaan werden gesloten en we verhuisden naar de huidige locatie aan de Aploniastraat.”

Cees gaat na zijn pensioen genieten van zijn vrije tijd en zeker niet stilzitten. Hij is actief bij een voetbalvereniging als masseur en vrijwilliger. Ook gaat hij vrijwilligerswerk doen in een verzorgingshuis. U heeft dus nog tot 1 oktober om bij Cees een Opel te kopen. Hij ontvangt u graag voor een praatje, een kopje koffie en misschien wel een nieuwe Opel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *