Menu Sluiten

Orange Motors Groep sluit succesvolle reeks interviews met ´de kromme´af.

Op 7 juni heeft voor de laatste keer ¨In gesprek met Willem van Hanegem¨ plaatsgevonden. Met deze tournee bedoeld voor relaties en Facebook-volgers van de Orange Motors Groep, in samenwerking met de Rotterdamse internet-TV zender Recht uit Rotterdam, zijn wij vanaf september 2018 op 8 bijzondere lokaties in ons rayon geweest: van een echt Rotterdams bruin café tot en met een historisch kasteel;

  • Theater Walhalla – Rotterdam-Katendrecht
  • Brasserie de Rotterdammer – Rotterdam-Botlek
  • Muller & Co – Berkel en Rodenrijs
  • Fuiks – Capelle a/d IJssel
  • Haaienzaal Diergaarde Blijdorp – Rotterdam-Blijdorp
  • Café Verschoor – Rotterdam-Delfshaven
  • Beachclub Royal – Hoek van Holland
  • Het Kasteel van Rhoon – Rhoon

Meer dan 500 bezoekers zijn vermaakt met het gesprek met Willem van Hanegem door presentator Frank Vijg en gastoptredens van o.a. Gerard Cox, Joke Bruijs, Peter Houtman en Harry-Jan Bus. Iedere bijeenkomst was woordkunstenaar Christopher Blok aanwezig om ter plekke de middag in woorden samen te vatten.

Wilt u de gesprekken met Willem van Hanegem rustig terugkijken? Kijk dan op ons Youtubekanaal.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *