Menu Sluiten

Orange Motors Groep steunt Historische werf Zorg en Vlijt in Maassluis

15 mei j.l. heeft in onze voormalige vestiging van P.A. van der Kooij in Maassluis onder grote belangstelling de officiële kiellegging plaats gevonden van Den Eerste Snik, de trekschuit die gebouwd gaat worden in de gemeente Maassluis. Wethouder Corine Bronsveld heeft samen met Hans Ploeg, penningmeester van de Historische Werf Zorg en Vlijt en Vlijt, een plaatje bevestigd en daarmee de kiel feestelijk in gebruik genomen. Orange Motors, Orange Schade en Vemo Lease Lease zijn als mede-sponsoren hierbij betrokken o.a. door het ter beschikking stellen van de vestigings-ruimte. Medewerkers en oud-medewerkers van onze bedrijven zijn als vrijwilliger bij het project betrokken. U kunt de vorderingen van de bouw van de trekschuit volgen via de Facebookpagina van de Stichting Historische Werf Zorg en Vlijt en via onze Facebook en Linkedin pagina´s.